EASYWASH: МАЛЪК ПАКЕТ С МОЩНО ДЕЙСТВИЕ!

Системата на Kreussler EasyWash е за цялостна грижа към прането и се предлага в удобни за потребителя 4-литрови и 5-килограмови разфасовки за ръчно дозиране. С нея изпраните тъкани остават чисти и свежи дори при ниски температури.

 
Системата е идеална за използване навсякъде, където няма инсталирана професионална дозираща система: домакинства, старчески домове, лекарски кабинети, пожарни и детски градини, както и ателиетата за химическо чистене, оборудвани с малки перални.
EasyWash защитава влакната и осигурява хигиенична чистота, изключителна мекота и приятен аромат на облеклото.


Комбинацията от супер концентриран прах за пране с хигиенизиращ ефект за бяло и цветно пране, два специални течни препарата за чувствителен и цветен текстил, концентриран омекотител с дълготрайни ароматни капсули и абсорбатор на миризми с мощно действие съкращава времето за премахване на най-силните замърсявания и най-интензивните миризми. Продуктите са рентабилни, нежни към кожата и екологично чисти. Всеки един от тях е дерматологично тестван с резултат „много добър“ и не съдържа фосфати, борати и перборати, APEO, EDTA и NTA.

LANADOL X-PRESS: Високоефективен специален течен препарат за пране на по-малко чувствителни текстилни/цветни тъкани – премахва упоритите замърсявания от бялото и цветно пране дори при ниски температури, благодарение на иновативната си многокомпонентна ензимна система.

LANADOL AKTIV: Специален почистващ и защитен течен препарат за пране на много чувствителни текстилни изделия като вълна и коприна – защитава от сплъстяване, пилиране и свиване, благодарение на специалната си формула дори при температури до 40°C.

OTTALIN SOFT Intense: Концентриран омекотител с дълготраен свеж аромат и антистатичен ефект. Специално капсулирани и термоустойчиви парфюмни масла (микрокапсули) освобождават свежия си аромат не само непосредствено след изпиране, но и дълго след изсушаване (интензивността на аромата зависи от процеса на сушене и дозировката). Не замърсява отпадните води и улеснява гладенето.

OTTALIN ODX: Абсорбатор на миризми – премахва неприятните миризми бързо и безопасно. Придава приятен и свеж аромат на прането от домовете за стари хора, болници, работно и защитно облекло, спортно оборудване и дори дрехи, повредени от пожар или наводнение. Килими, завеси, дамаски, меки играчки или текстилни декорации също могат да бъдат третирани с OTTALIN ODX.

TREBON PLUS: Супер концентриран прах за пране с хигиенизиращ ефект за бяло пране и пране с устойчиви цветове – безопасна дезинфекция и внимателно избелване на 40°C – за бяло и цветно спално бельо, панталони и други. Включен е в списъка на институт Робърт Кох (RKI) и е ефективен срещу коронавирус SARS-CoV-2, MRSA, норовируси и ротавируси